Kallenbroekerweg 3, Barneveld
T (0342) 70 11 77

Bomen kappen

Bomen kappen is voor veel mensen een lastige klus. Wij hebben de nodige ervaring én het juiste materiaal, dus wilt u een boom kappen of rooien, dan zijn we u graag van dienst. Er zijn grofweg drie manieren:

 

  • Bomen rooien – de boom wordt in zijn geheel verwijderd, inclusief boomstronk
  • Bomen kappen – de boom wordt afgezaagd tot aan de boomstronk
  • Boomstronk verwijderen – de boomstronk wordt uit de grond gehaald door middel van een stobbenfrees

 

Als er te weinig ruimte is om de boom te vellen, maken we gebruik van speciale klimmaterialen en –technieken om de boom stukje bij beetje neer te halen. In sommige gevallen maken we gebruik van een hoogwerker of telescoopkraan.


Uiteraard gaan we veilig te werk, zodat we niets beschadigen. Moeten we de afvoer van het hout verzorgen? Wordt geregeld! Na het kappen of rooien van uw boom zullen we de tuin altijd netjes achter laten.


Wilt u een nieuwe boom, andere beplanting of de tuin veranderen? Bel snel voor gratis advies over bomen kappen én de renovatie van uw tuin.


Bomen laten kappen goedkoop

Bomen laten kappen Goedkoop + Snel: daarvoor moet u bij Buitenpracht zijn! We garanderen u een scherpe prijs en kwaliteit. Met één telefoontje weet u een globale prijs voor het laten kappen van uw boom. Voor de exacte prijs komen we graag langs om de situatie in te schatten en te kijken hoe we te werk moeten gaan.


Bomen laten kappen Goedkoop, Netjes en Snel - bel 0342 – 70 11 77 voor vrijblijvend advies!

Gratis adviesgesprek ?

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoonnummer(*)
Vul uw telefoonnummer in

Uw bericht
Vul uw bericht in

Buitenpracht

Kallenbroekerweg 3 | 3771 DA Barneveld

(0342) 70 11 77
 
 
info@buitenpracht.nl

 

Bank: NL08 RABO 0141 0651 68