Kallenbroekerweg 3, Barneveld
T (0342) 70 11 77

Houten vlonder

Een houten vlonder als aanlegsteiger, of vlonderplanken als terras. Wat u ook in gedachten hebt; houten vlonders maken wij op maat, zodat alles perfect past. We maken altijd gebruik van kwaliteitshout (liefst hardhout). U kunt de vlonder geheel zelf samenstellen: u bepaalt het type, het profiel, de lengte en dikte van het hout én het legpatroon. Zo krijgt u een unieke houten vlonder, die aansluit bij de rest van uw tuin.


Houten vlonders tuin

Houten vlonders tuin of park: Buitenpracht regelt het graag. We werken met scherpe tarieven en staat bekend als ‘no nonsens’ en snel en netjes werken. We proberen flexibel te zijn en de houten vlonders in uw planning te passen. Vooraf maken we zoveel mogelijk pasklaar in onze werkplaats, waar we alle gereedschappen bij de hand hebben. Zo kunnen we de houten vlonders handzaam vervoeren en eenvoudig in uw tuin in elkaar zetten.

 


Interesse? Voor maatwerk houten vlonders in tuin of park belt u met Buitenpracht uit Barneveld op tel. 0342 – 70 11 77 of vult u ons contactformulier in.

 

Gratis adviesgesprek ?

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoonnummer(*)
Vul uw telefoonnummer in

Uw bericht
Vul uw bericht in

Buitenpracht

Kallenbroekerweg 3 | 3771 DA Barneveld

(0342) 70 11 77
 
 
info@buitenpracht.nl

 

Bank: NL08 RABO 0141 0651 68