Kallenbroekerweg 3, Barneveld
T (0342) 70 11 77

 

Buitenpracht, dat is de naam van ons hoveniersbedrijf. Het zegt alles over ons werk, of beter: onze passie. Iedere tuin kan Buitenpracht zijn, maar niet zomaar. Naast denkwerk (wat, waar, hoe…) moet de uitvoer goed geregeld worden, plus blijvende verzorging. Maar dan hebt u ook iets, waar u met veel plezier kunt leven.


Daan de Jong over ‘zijn’ Buitenpracht:

“In2008 heb ik mijn droom verwezenlijkt: ik ben gestart met een hoveniersbedrijf. Van jongs af aan heb ik interesse in tuinonderhoud, bestrating, houtbouw en alle buitenpracht die je maar bedenken kunt. Toen ik de kans kreeg van mijn hobby m’n werk te maken, heb ik me met de volle honderd procent ingezet om er wat van te maken. Inmiddels kan ik zeggen dat mijn bedrijf boven verwachting loopt en ik een portfolio vol tevreden klanten heb. Dat gaat niet zomaar, hoor. Het heeft me heel wat geteken en gereken gekost. Maar daar leer je van. Intussen heb ik zoveel ervaring dat ik me Tuinspecialist durf te noemen!”


Werkwijze van Buitenpracht

Het begint bij u. U hebt interesse, ziet onze foto’s of hoort via-via over Buitenpracht. Neem dan direct contact op! We begrijpen dat u eerst meer wilt weten – wie zijn we, passen we qua ideeën bij elkaar en wat zijn de kosten? Geheel vrijblijvend gaan we een gesprek met u aan, zodat we beiden kunnen kijken of we er samen uitkomen.

 

“Ik houd er van om van elke tuin iets bijzonders te maken. Iets, waar mensen stil bij blijven staan en denken: Prachtig! Tegelijkertijd moet de inrichting passen bij de bewoners en het huis. Een hele uitdaging, maar geweldig om te doen,” aldus Daan.

Bent u enthousiast, dan maken we samen een uitgebreid tuinontwerp op papier, rekening houdend met onderdelen als bestrating, houtwerk, tuinverlichting en eventueel beregeningsinstallaties en waterpartijen. Zo krijgt u een steeds beter beeld hoe u de tuin daadwerkelijk wilt. We maken een prijsberekening per onderdeel, zodat u exact ziet wat iets kost.

Hebt u besloten met ons in zee te gaan? Dan is het werk aan ons. We zorgen dat alle materialen besteld zijn – uiteraard van hoogwaardige kwaliteit – en allemaal op de juiste tijd geleverd worden. Ons team kan de huidige tuin desgewenst ‘strippen’ en klaar maken voor het nieuwe straatwerk, de beplanting en verdere onderdelen. We zorgen dat we de klus in één keer klaren, zodat u voor u het weet kunt genieten van uw buitenpracht!

Gratis adviesgesprek ?

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoonnummer(*)
Vul uw telefoonnummer in

Uw bericht
Vul uw bericht in

Buitenpracht

Kallenbroekerweg 3 | 3771 DA Barneveld

(0342) 70 11 77
 
 
info@buitenpracht.nl

 

Bank: NL08 RABO 0141 0651 68