Kallenbroekerweg 3, Barneveld
T (0342) 70 11 77

Oprit bestraten

Oprit bestraten? Buitenpracht uit Barneveld zorgt ook wat betreft uw straatwerk voor de puntjes op de i. Een oprit bestraten is een vak apart, omdat de bestrating intensief gebruikt én zwaar belast wordt. Best een pittige klus voor de doe-het-zelver – misschien tijd om Buitenpracht in te schakelen?

Wij hebben veel ervaring met het bestraten van tuinen en opritten. We letten op zaken als een solide ondergrond, regenwater afvoer en passende legverbanden en we werken uiteraard snel en efficiënt. Naast de straatwerkzaamheden kunnen we direct zorgen voor oriëntatieverlichting langs paden en opritten (bijvoorbeeld verzonken spots). Uw oprit bestraten Goed, Goedkoop en Snel: Buitenpracht.


Bestrating oprit

Graag adviseren we u over passende klinkers of tegels, omdat u alleen met de juiste steen lang kunt genieten van uw bestrating oprit. Omdat de bestrating vaak zwaar belast wordt door het gewicht van de auto, zijn niet alle materialen geschikt. Andere materialen kunnen wel qua sterkte, maar zijn heel onderhoudsgevoelig.

 

Wilt u weten welke bestratingsmaterialen u het beste kunt gebruiken, neem dan contact op met Buitenpracht | tel. 0342 – 70 11 77 | of vul ons contactformulier in.

 

Gratis adviesgesprek ?

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoonnummer(*)
Vul uw telefoonnummer in

Uw bericht
Vul uw bericht in

Buitenpracht

Kallenbroekerweg 3 | 3771 DA Barneveld

(0342) 70 11 77
 
 
info@buitenpracht.nl

 

Bank: NL08 RABO 0141 0651 68