Kallenbroekerweg 3, Barneveld
T (0342) 70 11 77

Tuin laten bestraten

Tuin laten bestraten? Buitenpracht uit Barneveld is een jong, creatief en vakbekwaam hoveniersbedrijf, die o.a. zorgt voor de perfecte aanleg van sierbestrating. Denk hierbij aan paden, terrassen en opritten. Uiteraard leggen we ook graag de rest van de tuin aan, zoals beplanting, verlichting, schuttingen en dergelijke.


Een tuin bestraten doe je niet zomaar. Misschien moet de tuin eerst leeggehaald, de oude bestrating verwijderd en het aanwezige groen gerooid worden. Er moet veel grond verzet worden voor het straatwerk er in kan. Het zandbed moet aangetrild en geëgaliseerd worden en elke tegel of klinker moet perfect liggen. Moet er nog nieuwe bekabeling weggewerkt worden? Bij het grotere straatwerk maken we gebruik van een shovel. We zorgen voor een strak motief of patroon. Zo krijgt u duurzame bestrating, dat helemaal naar wens is. Uw tuin laten bestraten, dat is bij Buitenpracht in goede handen.


Straatwerk tuin

Straatwerk tuin – er is zó veel mogelijk, dat u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom adviseren we u graag over het soort stenen en de kleurkeuze. We leveren klinkers, tegels, waaronder ook keramische tuin tegels, natuursteen en diverse randen en stapelblokken. Voor advies, aanleg en onderhoud kunt u bij ons terecht.


Heeft u vragen over straatwerk tuin, bel snel met Buitenpracht | tel. 0342 – 70 11 77 | of vul ons contactformulier in.

 

Gratis adviesgesprek ?

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoonnummer(*)
Vul uw telefoonnummer in

Uw bericht
Vul uw bericht in

Buitenpracht

Kallenbroekerweg 3 | 3771 DA Barneveld

(0342) 70 11 77
 
 
info@buitenpracht.nl

 

Bank: NL08 RABO 0141 0651 68