Kallenbroekerweg 3, Barneveld
T (0342) 70 11 77

Tuinaanleg Gelderland


Tuinaanleg Gelderland – de belangrijkste tak van Buitenpracht. Met Barneveld als thuisbasis zitten we heel centraal. In Gelderland, maar ook in de rest van Nederland hebben we een brede clientèle opgebouwd. Voor tuinaanleg in de breedste zin van het woord bent u bij Buitenpracht aan het juiste adres! Ons enthousiaste team heeft telkens weer verfrissende, originele ideeën om het net even anders te doen. Is uw tuin aan vernieuwing toe en wilt u iets unieks? Buitenpracht zorgt gegarandeerd voor karakter in uw tuin, door middel van een mooi doorkijkje, een grappig detail, het laten terugkomen van een bijzondere kleur of een prachtige waterpartij.  Samen brengen we de gehele tuinaanleg in kaart. We puzzelen net zo lang tot het perfect is!
Buitenpracht verzorgt alles. Dus ook de tuinverlichting, de bestrating en houtwerk, zoals schuttingen en tuinhuisjes. Indien gewenst zorgen we zelfs voor een beregeningsinstallatie. Tuinaanleg Gelderland (of andere provincies natuurlijk), da’s Buitenpracht.

 

Tuinaanleg goedkoop

Naast perfect en mooi, moet de tuinaanleg goedkoop zijn. Dat snappen we. We proberen de kosten laag te houden door snel in te schatten wat u wilt, niet te veel tijd kwijt te zijn met praten maar ‘aan de bak’, zoals we dan zeggen. Vooral als u aangeeft dat het budget beperkt is, zullen we kiezen voor materialen die mooi, goed én goedkoop zijn. Inmiddels zijn we er een ster in om met eenvoudige benodigdheden een prachtige tuinaanleg te realiseren.


Voor meer informatie over tuinaanleg goedkoop belt u 0342 – 70 11 77 of vult u ons contactformulier in.

 

 

 

 

Gratis adviesgesprek ?

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoonnummer(*)
Vul uw telefoonnummer in

Uw bericht
Vul uw bericht in

Buitenpracht

Kallenbroekerweg 3 | 3771 DA Barneveld

(0342) 70 11 77
 
 
info@buitenpracht.nl

 

Bank: NL08 RABO 0141 0651 68