Kallenbroekerweg 3, Barneveld
T (0342) 70 11 77

Aanleg gazon

Aanleg gazon: met Buitenpracht snel en vakkundig geregeld! Een gazon is een prachtig ‘tapijt’ voor uw tuin, dat voor veel doeleinden gebruikt kan worden. Wat dacht u van speelruimte voor de kinderen, om lekker op te liggen in de zon of te picknicken? Daarnaast geeft gras uw tuin een frisse en letterlijk groene uitstraling.


We werken met graszoden van topkwaliteit, zodat we een gezond en mooi gazon kunnen garanderen. Het hele jaar door kunnen we grasmatten leggen, tenzij het sneeuwt of vriest. Uiteraard kunt u ons, naast aanleg gazon, ook bellen voor het onderhoud.


Gazon laten aanleggen

Een gazon laten aanleggen kan snel en goedkoop via Buitenpracht uit Barneveld. Vooraf komen we langs om de situatie te zien en onze werkwijze te bespreken. We meten hoeveel m2 graszoden er nodig zijn, heel belangrijk, want te kort betekent dat uw gazon niet in één keer gelegd kan worden, te veel houdt in dat het overschot weggegooid moet worden. Graszoden zijn nl. maar één of soms 2 dagen houdbaar. Verder bespreken we zaken als ‘wie doet wat’; zorgt u voor een egale en legklare ondergrond of moeten wij egaliseren en eventueel bemesten? Wilt u dat wij het onderhoud doen?


Wilt u meer weten over een gazon laten aanleggen, neem dan direct contact op via tel. 0342 – 70 11 77 of vul ons contactformulier in.

 

Gratis adviesgesprek ?

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoonnummer(*)
Vul uw telefoonnummer in

Uw bericht
Vul uw bericht in

Buitenpracht

Kallenbroekerweg 3 | 3771 DA Barneveld

(0342) 70 11 77
 
 
info@buitenpracht.nl

 

Bank: NL08 RABO 0141 0651 68