Kallenbroekerweg 3, Barneveld
T (0342) 70 11 77

Tuinaanleg

Tuinaanleg – al eens aan Buitenpracht gedacht? We zijn een jong team met enthousiaste hoveniers, die van aanpakken weet. Met tuinaanleg hebben we inmiddels veel ervaring, binnen en buiten Barneveld. We zijn breed inzetbaar; naast tuinaanleg zorgen we voor de bestrating, uw houtwerk en het onderhoud. Zo zijn we van A tot Z betrokken bij elke tuin.
We vinden het een prachtige uitdaging om de tuin zo aan te leggen, dat deze zowel mooi als praktisch wordt. Zoekt u vooral rust in de tuin of moet het een speelplaats voor kinderen zijn? Uw ideeën nemen we mee in ons tuinontwerp, zodat de tuin ‘buitengewoon prachtig’ wordt.


Bent u enthousiast over het tuinontwerp en geeft u ons opdracht om de tuin aan te leggen, dan beginnen we direct met de voorbereiding. Na het bespreken van de planning zullen we alle materialen bestellen. We zorgen dat de benodigde machines aanwezig zijn. Samen met een flinke portie toewijding en enthousiasme gaan we aan de slag om uw droomtuin te realiseren.
Bel snel Buitenpracht voor tuinaanleg.


Complete tuin aan laten leggen

Een complete tuin aan laten leggen, dat kan niet iedereen. Wij hebben wel alles in huis; van ontwerp tot realisatie van beplanting, bestrating, houtwerk, verlichting enz. Kijk eens rond op onze site naar de mogelijkheden. Het heeft veel voordelen om de complete tuinaanleg door één bedrijf te laten doen: het is voordeliger, u heeft één contactpersoon en er wordt niet afgeweken van de planning.


Meer weten over een complete tuin aan laten leggen door Buitenpracht? Bel vandaag nog met ons via tel. 0342 – 70 11 77 of vul ons contactformulier in.

 

 

Gratis adviesgesprek ?

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoonnummer(*)
Vul uw telefoonnummer in

Uw bericht
Vul uw bericht in

Buitenpracht

Kallenbroekerweg 3 | 3771 DA Barneveld

(0342) 70 11 77
 
 
info@buitenpracht.nl

 

Bank: NL08 RABO 0141 0651 68