Kallenbroekerweg 3, Barneveld
T (0342) 70 11 77

Tuinontwerp

Een tuinontwerp laten maken - Buitenpracht borrelt van inspiratie! Elke tuin wordt uniek, dat garanderen we. We vergeten vaak even de dingen die ‘moeten’ of ‘horen’, want dan komen we tot de mooiste tuinontwerpen. “Als ik ergens mee bezig ben, ga ik er helemaal voor! Ik kan niet stoppen voordat het tuinontwerp perfect is tot in de kleinste details. Zo creëer je een tuin waarin alles klopt”, aldus Daan de Jong van Buitenpracht. “We verzinnen graag iets moois om het vervolgens in de praktijk toe te passen.”


We komen graag bij u kijken om een goed beeld van de situatie te krijgen. Vervolgens gaan we aan tafel voor een stevige brainstorm om te horen wat uw wensen zijn, en tegelijk onze ideeën te spuien. We maken een schets, zodat steeds duidelijker wordt hoe uw droomtuin moet worden. Zaken als stijl, bestrating, beplanting, houtwerk… het komt allemaal aan de orde.


Met dit alles in ons achterhoofd maken we een gedetailleerd tuinontwerp. Samen bespreken we deze uitgebreid en passen we deze zo nodig aan. Pas als u helemaal tevreden en enthousiast bent, maken we het plan definitief. Een goed tuinontwerp laten maken is van essentieel belang – het is de basis van uw droomtuin.


Tuinontwerp en advies

Tuinontwerp en advies van Buitenpracht is vrijblijvend als u ons de opdracht geeft om het plan uit te voeren. We zijn flexibel; ook ’s avonds hebben we tijd voor een oriënterend gesprek. En dat in heel Nederland. Ook een gesprek aanvragen? Voor tuinontwerp en advies belt u met tel. 0342 – 70 11 77 of vult u ons contactformulier in.

Gratis adviesgesprek ?

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoonnummer(*)
Vul uw telefoonnummer in

Uw bericht
Vul uw bericht in

Buitenpracht

Kallenbroekerweg 3 | 3771 DA Barneveld

(0342) 70 11 77
 
 
info@buitenpracht.nl

 

Bank: NL08 RABO 0141 0651 68