Kallenbroekerweg 3, Barneveld
T (0342) 70 11 77

Tuinrenovatie

Tuinrenovatie in Barneveld? Buitenpracht denkt graag mee. Maar niet alleen Barneveld – waar u ook woont in Nederland, we gaan uiteraard met plezier voor u aan de slag! Met tuinrenovatie hebben we veel ervaring, variërend van kleine tot grote klussen. Enkele voorbeelden:
De speeltoestellen in uw tuin zijn niet meer in gebruik. We ontwerpen dit stuk opnieuw en na goedkeuring leggen we het gedeelte aan. Natuurlijk sluit alles naadloos aan op de bestaande tuin. Het kan ook zijn dat het straatwerk is verzakt. Of wilt u nieuwe beplanting voor een frisse look? Buitenpracht uit Barneveld heeft ook al diverse keren voor een mooie tuinrenovatie gezorgd in de vorm van grondige onkruidbestrijding.


Tuinrenovatie kosten 

Tuinrenovatie kosten zijn geheel afhankelijk van de omvang van de klus en de materialen. Daarom vinden we het fijn als u nú contact met ons opneemt,  dan komen we langs voor een oriënterend gesprek, een ontwerp voor de tuinrenovatie en een exact kosten plaatje.


U kunt ervan op aan: we zorgen voor een prachtige metamorfose van uw tuin. Vaak is het resultaat van kleine aanpassingen verbluffend! Door het gebruik van mooie, bestaande elementen bent u veel goedkoper uit dan ‘de hele tuin op de schop’ – en u kunt weer heel wat jaren genieten van uw schitterende tuin!


Voor meer informatie over tuinrenovatie en kosten neemt u contact op met Buitenpracht uit Barneveld via tel. 0342 – 70 11 77 of vult u ons contactformulier in.

Gratis adviesgesprek ?

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoonnummer(*)
Vul uw telefoonnummer in

Uw bericht
Vul uw bericht in

Buitenpracht

Kallenbroekerweg 3 | 3771 DA Barneveld

(0342) 70 11 77
 
 
info@buitenpracht.nl

 

Bank: NL08 RABO 0141 0651 68