Kallenbroekerweg 3, Barneveld
T (0342) 70 11 77

Vijver aanleg

Vijver aanleg door Buitenpracht, da’s gegarandeerd vakwerk. Door de ruime ervaring in het aanleggen van sier-, koi en zwemvijvers weten we hoe we te werk moeten gaan. Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van de verschillende vijvers?
Een siervijver zorgt voor levendigheid door geluid, dieren als vissen, vogels en insecten en natuurlijk mooie (water)planten. Een goede vijver aanleg kenmerkt zich door biologisch evenwicht, zodat het onderhoud minimaal blijft. Wilt u vissen in uw vijver, dan raden we een filtersysteem aan.
Een koivijver is prachtig, maar vereist veel vakkennis en de juiste materialen. De vijver moet minstens anderhalve meter diep zijn en - heel belangrijk voor het welzijn van de koi - voorzien worden van een goed filtersysteem en diverse apparatuur voor verwarming, water toe- en afvoer e.d.

Ook kunnen wij zorgen voor bijpassende waterplanten. Een koivijver met bijbehorende apparaten moet goed onderhouden worden.
Een zwemvijver is een prachtig, natuurlijk zwemwater, dat in de tuin gerealiseerd wordt. Door middel van natuurlijke materialen past de vijver helemaal bij de rest van de tuin. Naast mooi, is een zwemvijver ook gezond doordat er geen chloor gebruikt hoeft te worden. Er moet uiteraard wel geïnvesteerd worden in een goede filterinstallatie.


U begrijpt, dat een vijver aanleg het beste gedaan kan worden door professionals. Buitenpracht durft zich inmiddels wel specialist te noemen. Meer weten over vijver aanleg – neem dan direct contact op via tel. 0342 – 70 11 77 of vul ons contactformulier in.


Vijveraanleg Barneveld

Vijveraanleg Barneveld, een thuiswedstrijd! Buitenpracht is gevestigd in Barneveld en werkt vooral regionaal. Voor alle aspecten ‘in het groen’ kunt u ons in zetten. Eén van onze specialismen is vijveraanleg van diverse typen vijvers (zie bovenstaand). Voor vijveraanleg in Barneveld, maar uiteraard in welke andere plaats van ook, zijn we u graag van dienst!

 

Gratis adviesgesprek ?

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoonnummer(*)
Vul uw telefoonnummer in

Uw bericht
Vul uw bericht in

Buitenpracht

Kallenbroekerweg 3 | 3771 DA Barneveld

(0342) 70 11 77
 
 
info@buitenpracht.nl

 

Bank: NL08 RABO 0141 0651 68