Kallenbroekerweg 3, Barneveld
T (0342) 70 11 77

Beregeningsinstallatie tuin

Beregeningsinstallatie tuin, park of sportveld. Voor welke ondergrond u ook een beregeningssysteem zoekt, Buitenpracht zorgt voor de perfecte oplossing. Als hovenier hebben we vooral ervaring met het plaatsen van sproeisystemen in grote én kleine tuinen.


Het is uiteraard aan te raden om de installatie direct mee te nemen als de gehele tuin (op)nieuw wordt aangelegd, maar ook in bestaande situaties is de aanleg van een tuin beregeningsinstallatie geen probleem.


Er zijn grofweg twee soorten beregeningsinstallaties: handmatige bediening of een automatisch systeem. Wilt u een eenvoudige en relatief goedkope installatie, én zelf het tijdstip en de hoeveelheid van de beregening regelen, dan is de handbediende beregeningsinstallatie tuin een aanrader. Wilt u geen omkijken hebben naar de beregening, dan is die met automatische bediening de juiste optie voor u. Hierbij kunt u voorkeurstijden en –dagen instellen. Door het installeren van een regensensor in de beregeningsinstallatie tuin wordt overbodige beregening tegen gegaan.


Beregeningsinstallatie aanleggen

Een beregeningsinstallatie aanleggen? Goed idee! Ook in de zomer zal uw tuin er prachtig en fris bij staan. Buitenpracht heeft ervaring met het aanleggen van diverse beregeningsinstallaties, van simpel tot complex en uitgebreid. 

Heeft u interesse, dan komen we eerst langs om de situatie te bekijken en uw wensen door te nemen. Vervolgens berekenen we welke installatie het meest efficiënt en voordelig is. We kiezen met zorg een praktische positie voor de sproeier(s) in de tuin.


Graag maken we vooraf een uitgebreid plan, zodat alles klopt. Interesse? Neem dan direct contact op via tel. 0342 – 70 11 77 of vul ons contactformulier in, zodat we u alles kunnen vertellen over een beregeningsinstallatie aanleggen.

 

Gratis adviesgesprek ?

Naam(*)
Vul uw naam in

Telefoonnummer(*)
Vul uw telefoonnummer in

Uw bericht
Vul uw bericht in

Buitenpracht

Kallenbroekerweg 3 | 3771 DA Barneveld

(0342) 70 11 77
 
 
info@buitenpracht.nl

 

Bank: NL08 RABO 0141 0651 68