Stijlvolle buitenverblijven

Laat u betoveren

Droom weg bij de rustgevende sfeer van uw eigen stukje paradijs. Onze exclusieve houtbouw voor de tuin geeft een warme en gezellige sfeer aan uw buitenruimte en past perfect in de natuurlijke omgeving. 

Projecten op maat

Bij ons staat kwaliteit voorop, of het nu gaat om veranda's, tuinkamers of gastenverblijven. Wij realiseren hoogwaardige, duurzame producten die een toegevoegde waarde bieden aan uw tuin. Om deze reden maken we alleen gebruik van materialen van topkwaliteit. Onze ervaren vakmensen werken met oog voor detail om ervoor te zorgen dat elke constructie tot in de puntjes is afgewerkt. 

Sfeervol genieten van het buitenleven

Ervaar de schoonheid van het buitenleven met een veranda of overkapping. Deze open buitenverblijven bieden niet alleen beschutting tegen de zon en regen, maar creëren ook een uitnodigende buitenruimte om te ontspannen en genieten in alle comfort. Deze buitenruimtes geven u een ongeëvenaarde mogelijkheid om te genieten van uw tuin.

Vergunning voor een buitenverblijf

Bij het bouwen van een houten buitenverblijf is het belangrijk om te controleren of u een vergunning nodig heeft. Dit hangt af van de grootte en plek van de veranda in de tuin en kan verschillen per gemeente. Bij Buitenpracht hebben we veel ervaring met het aanvragen van vergunningen en bieden we ondersteuning bij dit proces. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

Vergroot de leefruimte van uw huis

Heerlijk wegdromen in uw tuinkamer, vrienden ontvangen in het gastenverblijf of ontspannen in uw eigen poolhouse na een verfrissende duik in het zwembad? Met onze houtbouw realiseren we exclusieve buitenverblijven op maat die aan al uw wensen voldoen. Ons team van ervaren specialisten helpt u graag bij het ontwerpen van uw ideale buitenverblijf.  

Bezoek onze showtuin

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin of buitenverblijf? Een oplossing die doet verwonderen, een tuin waar u écht trots op bent. Laat uw gegevens achter via het formulier, dan plannen we snel een afspraak.

André Keizer
Adviseur

Ontwerp uw buitenverblijf

Inspiratie opdoen? 

Laat u inspireren door onze projectenpagina met exclusieve houtbouw voor de tuin en geniet van de mogelijkheid voor uw buitenruimte.