Thuis in eigen tuin

Bij Buitenpracht creëren we tuinkamers die een comfortabele en uitnodigende ruimte bieden waarin u zich echt thuis voelt. Of u nu op zoek bent naar een plek voor ontspanning, voor werk of voor entertainment. De mogelijkheden voor uw tuinkamer zijn eindeloos. Samen maken we uw droom tuinkamer werkelijkheid.

Naadloze overgang tussen binnen en buiten

Een tuinkamer voegt extra ruimte toe aan je huis met de sfeer van het buitenleven. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een veranda, biedt een tuinkamer meer beschutting en privacy. Zo vergroot een tuinkamer uw leefruimte. Door te kiezen voor glazen deuren en door veel ramen toe te voegen aan de tuinkamer, creëert u een lichte en luchtige ruimte. De combinatie van glas en hout geeft bovendien een luxe uitstraling.

Tuinkamer op maat gemaakt 

Wilt u graag een rustige plek om van het buitenleven te genieten? Of wilt u juist een inspirerende werkruimte creëren? Wij houden rekening met uw persoonlijke redenen om een tuinkamer te bouwen. Zo zorgen wij ervoor dat uw tuinkamer een waardevolle toevoeging is aan uw tuin.

Duurzaamheid en kwaliteitsmaterialen

Bij Buitenpracht maken we tuinkamers van diverse kwaliteitsmaterialen, zoals eiken- en douglashout. Door elementen te combineren, zoals glazen deuren en natuursteen vloeren, is elk project persoonlijk en uniek.

Om uw tuinkamer te kunnen afsluiten werken wij ook aluminium kozijnen en harmonica- vouwdeuren. Het gebruik van kwaliteitsmaterialen verzekert niet alleen de duurzaamheid van onze buitenverblijven, maar draagt ook bij aan de uitstraling.

Inspiratie nodig?

Bekijk onze projecten en ontdek de vele mogelijkheden voor uw tuinkamer.

Onze ontwerpen zijn altijd uniek en op maat gemaakt. Het resultaat? Stijlvol en luxueus genieten van uw tuinkamer.