Buitengewoon genieten

Haal het sfeervolle buitenleven naar u toe met een veranda. De overkapping beschut u tegen wisselende weersomstandigheden en biedt ruimte om samen met het gezin of vrienden tot laat in de avond te genieten van de frisse lucht. Bij Buitenpracht zijn we gespecialiseerd in het bouwen van luxe veranda’s op maat waar u jarenlang van geniet. 

Luxe veranda op maat

Met een veranda creëert u niet alleen extra leefruimte, maar ook een plek om heerlijk te ontspannen in de buitenlucht. Wilt u een veranda aan huis, bij uw tuinhuis of op een andere plek in uw achtertuin? Bij Buitenpracht bieden we maatwerk veranda's aan die we volledig afstemmen op uw wensen en behoeften. 

Buitenpracht werkplaats 

We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en service, om ervoor te zorgen dat het eindresultaat precies is zoals u het voor ogen heeft. We bouwen de materialen perfect op maat in onze eigen werkplaats, zodat we op locatie uw veranda alleen nog maar in elkaar hoeven te zetten. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van het bouwproces en het eindresultaat.

Verantwoorde materiaalkeuze 

Bij Buitenpracht werken we met hoogwaardige materialen die we zorgvuldig selecteren om de levensduur van onze buitenverblijven te garanderen. Naast duurzaam eiken- of douglashout gebruiken we ook thermisch gemodificeerd hout voor onder andere de gevelbekleding.

Inspiratie nodig?

Met een veranda geniet u meer én langer van het buitenleven. Het ware vakmanschap van Buitenpracht vindt u terug in onze projecten, neem een kijkje en laat u inspireren.