Houtbouw

Veranda

Haal het sfeervolle buitenleven naar je toe met een houten veranda. Deze overkapping beschut je tegen wisselende weersomstandigheden en biedt ruimte om samen met het gezin of vrienden tot laat in de avond te genieten van de frisse lucht. Bij Buitenpracht zijn we gespecialiseerd in het bouwen van luxe veranda’s op maat waar je jarenlang van geniet. 

Luxe veranda op maat

Met een veranda creëer je niet alleen extra leefruimte, maar ook een plek om heerlijk te ontspannen in de buitenlucht. Wil je een houten veranda aan je huis, bij je tuinhuis of op een andere plek in je achtertuin? Bij Buitenpracht bieden we maatwerk veranda's aan die we volledig afstemmen op jouw wensen en behoeften. 

Verantwoorde materiaalkeuze 

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het werken met hout en hebben oog voor detail. We werken voor onze constructies voornamelijk met duurzaam en sterk eiken- of douglashout. Om je veranda nog exclusiever te maken kun je kiezen voor glazen metalen wanden als finishing touch of voor een door ons zelf gemaakte lichtstraat in het dak.

Persoonlijke aandacht  

We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en service, om ervoor te zorgen dat het eindresultaat precies is zoals jij het voor ogen hebt. We bouwen de materialen perfect op maat in onze eigen werkplaats, zodat we op locatie jouw houten veranda alleen nog maar in elkaar hoeven te zetten. Hierdoor kun je zorgeloos genieten van het bouwproces en het eindresultaat.

Vergunning voor een veranda

Bij het bouwen van een houten veranda is het belangrijk om te controleren of je een vergunning nodig hebt. Dit hangt af van de grootte en plek van de veranda in de tuin en kan verschillen per gemeente. Bij Buitenpracht hebben we veel ervaring met het aanvragen van vergunningen voor veranda's en bieden we ondersteuning bij dit proces. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

Inspiratie nodig?

Met een veranda geniet je meer én langer van het buitenleven. Het ware vakmanschap van Buitenpracht vind je terug in onze projecten, neem een kijkje en laat je inspireren.