Over ons

Wij zijn Buitenpracht

Buitenmensen in hart en nieren. Het is onze hobby, of beter gezegd onze natuur, om van elke tuin een sfeervol en uniek geheel te maken. We houden van de combinatie van eenvoud, harmonie en verrassende elementen, zoals onverwachte materiaalkeuzes, bijzondere ontwerpdetails of mooie decoraties. Dát maakt het verschil tussen een standaard tuin en een bijzondere tuin!

Kwaliteit is wat ons drijft

Bij Buitenpracht staan we bekend om de hoogwaardige kwaliteit van onze projecten. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en stellen hoge eisen aan onze vakmensen. Dit garandeert niet alleen een prachtig eindresultaat, maar ook een tuin die jarenlang meegaat en blijft stralen. 

Maatwerk door specialisten

Onze specialiteit is het ontwerpen en bouwen van tuinen en houtbouw op maat. We geloven dat elke tuin uniek is en daarom krijgt u als klant bij ons altijd maatwerk. Of het nu gaat om een moderne tuin, een klassieke tuin of een exclusief buitenverblijf; ons team heeft alle kennis en expertise in huis om elk project tot een succes te maken.

Mogen wij uw droomtuin werkelijkheid maken?

Neem contact met ons op en laat ons uw buitenruimte omtoveren tot een groen paradijs om te ontspannen, te genieten en tot rust te komen. Wij staan klaar om uw ideeën te bespreken en uw droomtuin werkelijkheid te maken.

Bezoek onze showtuin

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin of buitenverblijf? Een oplossing die doet verwonderen, een tuin waar u écht trots op bent. Laat uw gegevens achter via het formulier, dan plannen we snel een afspraak.

Gerealiseerde droomtuinen

Bekijk onze prachtige projecten en laat u inspireren door de mogelijkheden.