Terrasverwarming 

Terrasverwarming is een waardevolle toevoeging aan je buitenruimte. Thuiskomen in de buitenlucht, zelfs tijdens koelere avonden of winterse dagen. Terrasverwarming, zoals houtkachels, elektrische- en gasheaters, verhoogt de temperatuur in je tuin of buitenruimte en creëren een uitnodigende sfeer.

Warme en comfort

Tuinverwarming bied je warmte en comfort, waardoor jij nog vaker en langer van je tuin kunt genieten, ongeacht het seizoen. Bij Buitenpracht plaatsen we tuinverwarming in verschillende stijlen, maten en brandstoffen, aangepast op jouw wensen.

Een houtkachel voor buiten

Een houtkachel is een must-have als je houdt van sfeer en warmte. Geniet van de geur en het knisperende geluid van brandend hout. Laat je tot laat in de avond betoveren door de warmte en gezelligheid van vuur. Bij Buitenpracht leveren en installeren we houtkachels op maat. De kers op de taart voor jouw knusse buitenverblijf. We geven je graag advies over de mogelijkheden van deze sfeervolle terrasverwarming.

Een open haard in jouw buitenverblijf

Of je nu geniet van een goed boek, een glas wijn of de aanwezigheid van vrienden en familie. Een open haard geeft jouw buitenverblijf een sfeervolle uitstraling en biedt extra warmte tijdens koudere dagen. We maken hem helemaal op maat, zodat de haard perfect aansluit bij jouw overkapping, veranda of gastenverblijf. Heeft stoken met hout niet jouw voorkeur, kies dan voor een gasaansluiting.

Elektrische heater of gasheater

Heaters zijn er in vele vormen: leverbaar als hanglamp, vrijstaande heater of in de vorm van een bloempot. Buitenpracht adviseert je graag over een passend model én de juiste plaats. Het voordeel van een heater als tuinverwarming is de directe warmte. Hout moet eerst vlam vatten, maar een heater geeft direct de volledige warmtecapaciteit. Elektrische heaters zijn vaak voordeliger, maar hebben meestal minder vermogen. Gasheaters zijn wat duurder, maar hebben qua capaciteit meer volume.

Inspiratie nodig?

Ieder seizoen genieten van de wonderen van buiten. Terrasverwarming passend bij de stijl en inrichting van je tuin, zorgt voor extra comfort. De mogelijkheden van Buitenpracht vind je terug in onze projecten. Neem een kijkje en laat je inspireren.