Tuinen

Tuinen die doen verwonderen

Bij Buitenpracht creëren we tuinen die verwonderen. Een bijzondere plek die we voor u bedenken én maken. Uw smaak en onze signatuur. Wij brengen ze samen in een tuin waar u tot zichzelf komt en waar u keer op keer iets nieuws ontdekt. We bieden een totaalconcept van tuinontwerp, aanleg, inrichting en onderhoud. Zo geniet u ieder seizoen van de wonderen van buiten.

Tuinontwerp

De ideale tuin is een tuin waarin alles klopt. Een goed tuinontwerp vormt daarom de basis voor een tuin die aan al je wensen voldoet. Uw dromen en onze expertise brengen we samen in een eerste handmatige schets die we daarna uitwerken in 3D. We creëren een realistisch beeld waarin de wonderen van buiten tot leven komen. Pas als u tevreden bent met het ontwerp zetten we de eerste schop in de grond.

Tuinaanleg

Een strakke planning staat bij de aanleg van je tuin centraal. Door vooraf goed na te denken over zaken zoals bestrating, beplanting en eventuele bebouwing komen we niet voor verrassingen te staan. Onze vakmensen werken met moderne machines en gereedschappen, waardoor de aanleg van je tuin soepel verloopt. Zo ervaart u weinig overlast en kunt u zich laten betoveren door al het moois van buiten.

Tuinonderhoud Buitenpracht

Tuinonderhoud

Onze ervaren hoveniers zorgen met passie en kennis voor uw tuin. Door de planten, struiken en bomen goed te onderhouden, blijft uw tuin gezond. Zo geniet u heel het jaar rond van al die buitenpracht. Ook je gazon vraagt om verschillende soorten onderhoud, afhankelijk van het seizoen. Onze vakmensen werken op eenmalige basis of via een onderhoudscontract, voor zowel particulieren als bedrijven.

Tuininrichting

Met de inrichting van de tuin leggen we de laatste hand aan uw buitenparadijs. Elementen zoals design potten, haarden en een buitenkeuken laten de tuin sprankelen. We creëren een tuin waarin u kunt wegdromen, genieten en verwonderen in de buitenlucht. Door de juiste keuze in kleuren, materialen en vormen maken we het buitenplaatje compleet.

Bezoek onze showtuin

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin of buitenverblijf? Een oplossing die doet verwonderen, een tuin waar u écht trots op bent. Laat uw gegevens achter via het formulier, dan plannen we snel een afspraak.

Maarten Brand
Mede-eigenaar Buitenpracht Hoveniers

Maak uw droomtuin werkelijkheid