Tuinen

Bij Buitenpracht creëren we tuinen die verwonderen. Een bijzondere plek die we voor jou bedenken én maken. Jouw smaak en onze signatuur. Wij brengen ze samen in een tuin waar je tot jezelf komt en waar je keer op keer iets nieuws ontdekt. We bieden je een totaalconcept van tuinontwerp, aanleg, inrichting en onderhoud. Zo geniet jij ieder seizoen van de wonderen van buiten.

Tuinontwerp

De ideale tuin is een tuin waarin alles klopt. Een goed tuinontwerp vormt daarom de basis voor een tuin die aan al je wensen voldoet. Jouw dromen en onze expertise brengen we samen in een eerste handmatige schets die we daarna uitwerken in 3D. We creëren een realistisch beeld waarin de wonderen van buiten tot leven komen. Pas als jij tevreden bent met het ontwerp zetten we de eerste schop in de grond.

Tuinaanleg

Een strakke planning staat bij de aanleg van je tuin centraal. Door vooraf goed na te denken over zaken zoals bestrating, beplanting en eventuele bebouwing komen we niet voor verrassingen te staan. Onze vakmensen werken met moderne machines en gereedschappen, waardoor de aanleg van je tuin soepel verloopt. Zo ervaar je weinig overlast en kun jij je laten betoveren door al het moois van buiten.

Tuininrichting

Met de inrichting van je tuin leggen we de laatste hand aan je buitenparadijs. Elementen zoals meubelen, verwarming en een buitenkeuken laten je tuin sprankelen. We creëren een tuin waarin je kunt wegdromen, genieten en verwonderen in de buitenlucht. Door de juiste keuze in kleuren, materialen en vormen maken we je buitenplaatje compleet.

Tuinonderhoud Buitenpracht

Tuinonderhoud

Onze ervaren hoveniers zorgen met passie en kennis voor je tuin. Door de planten, struiken en bomen goed te onderhouden, blijft jouw tuin gezond. Zo geniet jij heel het jaar rond van al die buitenpracht. Ook je gazon vraagt om verschillende soorten onderhoud, afhankelijk van het seizoen. Onze vakmensen werken op eenmalige basis of via een onderhoudscontract, voor zowel particulieren als bedrijven.

Maak jouw droomtuin werkelijkheid