Tuinen

Tuininrichting

De basis van je tuin staat. De indeling, beplanting en bestrating vormen een prachtig plaatje. Maar de inrichting zorgt voor de finishing touch. Bij Buitenpracht creëren we de sprankeling die je tuin echt helemaal af maakt. Dankzij de juiste tuininrichting kun je ontspannen, recreëren en genieten van de buitenlucht in jouw tuin. Een tuin waarin je dineert met familie en vrienden, je ogen even sluit na een drukke dag of je favoriete gerecht bereidt in de buitenlucht.

Een tuininrichting om bij weg te dromen

Een loungeset met zachte kussens om heerlijk in weg te dromen. Een eettafel met stoelen om urenlang buiten te tafelen. Grote bloempotten of bloembakken die je kleine of grote tuin extra kleur en sfeer geven. De inrichting van je buitenruimte maakt je tuin compleet. En wil jij ook tijdens koele avonden genieten van al de pracht van buiten? Dan adviseren we je graag over alle mogelijkheden van terrasverwarming.

Buiten koken

Buiten koken heeft iets magisch, want verbinding maken met buiten prikkelt al je zintuigen. Een buitenkeuken maakt jouw buitenverblijf of inrichting van jouw overkapping compleet. Een kleine bar met een loungehoek en een barbecue, of een volledige buitenkeuken met een kookplaat, koelkast en eettafel? Als partner van BORLEY gaan we voor kwaliteit en stijlvolle oplossingen. We kiezen samen de elementen die jouw buitenkeuken tot een plek maken waar je zorgeloos geniet.

Inspiratie nodig?

Een tuininrichting die tot de verbeelding spreekt. Een inrichting die samensmelt met je tuin. De stijl en mogelijkheden van Buitenpracht vind je terug in onze projecten, neem een kijkje en laat je inspireren.