Tuinen

Tuininrichting

De finishing touch

De basis van uw tuin staat. De indeling, beplanting en bestrating vormen een prachtig plaatje. Maar de inrichting zorgt voor de finishing touch. Bij Buitenpracht creëren we de sprankeling die uw tuin echt helemaal af maakt. Dankzij de juiste tuininrichting kunt u ontspannen, recreëren en genieten van de buitenlucht in uw tuin. Een tuin waarin u dineert met familie en vrienden, u ogen even sluit na een drukke dag of het favoriete gerecht bereidt in de buitenlucht.

Een tuininrichting om bij weg te dromen

Grote bloempotten of bloembakken die een kleine of grote tuin extra kleur en sfeer geven. De inrichting van uw buitenruimte maakt uw tuin compleet. En wilt u ook tijdens koele avonden genieten van al de pracht van buiten? Dan adviseren we u graag over alle mogelijkheden van terrasverwarming.

Buiten koken

Buiten koken heeft iets magisch, want verbinding maken met buiten prikkelt alle zintuigen. Een buitenkeuken maakt uw buitenverblijf of inrichting van uw overkapping compleet. Een kleine bar met een loungehoek en een barbecue, of een volledige buitenkeuken met een kookplaat, koelkast en eettafel? Als partner van BORLEY gaan we voor kwaliteit en stijlvolle oplossingen. We kiezen samen de elementen die uw buitenkeuken tot een plek maken waar je zorgeloos geniet.

Bezoek onze showtuin

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin of buitenverblijf? Een oplossing die doet verwonderen, een tuin waar u écht trots op bent. Laat uw gegevens achter via het formulier, dan plannen we snel een afspraak.

Maarten Brand
Mede-eigenaar Buitenpracht Hoveniers

Inspiratie nodig?

Een tuininrichting die tot de verbeelding spreekt. Een inrichting die samensmelt met de tuin. De stijl en mogelijkheden van Buitenpracht vind u terug in onze projecten, neem een kijkje en laat u inspireren.