Tuinverlichting

Laat jouw tuin ook in het donker tot leven komen. Door paden te verlichten en accenten te leggen op een beeld of prachtige boom in je tuin creƫer je een magische sfeer.

Voor extra veiligheid

Tuinverlichting zorgt ook voor extra veiligheid. Goede verlichting schrikt inbrekers af en vermindert het risico op vallen en struikelen bij schemer of nacht. Door oriƫntatieverlichting is je oprit, oprijlaan of looppad altijd toegankelijk.

De magie van tuinverlichting

Er zijn verschillende soorten verlichting die we gebruiken om een tuin te verlichten, zoals staande buitenlampen, wandlampen en tuinspots. Ook de sterkte en kleurtemperatuur van de verlichting is bepalend voor de sfeer in jouw tuin. Bij Buitenpracht denken we al tijdens de ontwerpfase van je tuin na over de locatie, kleur en vorm van de tuinverlichting. Met als resultaat; een uniek verlichtingsplan. Onze elektricien is een expert op het gebied van tuinverlichting en zorgt voor een veilige installatie. 

Slimme tuinverlichting

Laat je tuinverlichting automatisch aan- en uitgaan door middel van een timer, bewegingssensor of lichtsensor. Of maak gebruik van de nieuwste technologie en bedien je buitenlampen of tuinspots eenvoudig via je smartphone of tablet. Op die manier bespaar je energie en zorg je ervoor dat je tuin altijd goed verlicht is als het nodig is. Ondertussen blijf jij lekker zitten in die heerlijke loungebank en geniet je van de betovering van het licht. 

Verlichting van je vijver

Onderwaterverlichting in je vijver of waterpartij is schitterend en geeft fantastische effecten. Een veilige en juiste manier van installatie van vijververlichting is erg belangrijk, zo voorkom je kortsluiting of elektrocutie. Bovenwaterverlichting zorgt voor de verlichting van het wateroppervlak en de omringende beplanting. Laat je betoveren door het spel van licht en schaduw op het water.

Inspiratie nodig?

Ieder moment genieten van de wonderen van buiten. Dat kan met tuinverlichting aangepast aan de stijl, beplanting en elementen in je tuin. De mogelijkheden van Buitenpracht vind je terug in onze projecten. Neem een kijkje en laat je inspireren.