Tuinverlichting

Laat uw tuin ook in het donker tot leven komen. Door paden te verlichten en accenten te leggen op een beeld of prachtige boom in de tuin creƫert u een magische sfeer.

Voor extra veiligheid

Tuinverlichting zorgt ook voor extra veiligheid. Goede verlichting schrikt inbrekers af en vermindert het risico op vallen en struikelen bij schemer of nacht. Door oriƫntatieverlichting is uw oprit, oprijlaan of looppad altijd toegankelijk.

De magie van tuinverlichting

Er zijn verschillende soorten verlichting die we gebruiken om een tuin te verlichten, zoals staande buitenlampen, wandlampen en tuinspots. Ook de sterkte en kleurtemperatuur van de verlichting is bepalend voor de sfeer in jouw tuin. Bij Buitenpracht denken we al tijdens de ontwerpfase van je tuin na over de locatie, kleur en vorm van de tuinverlichting. Met als resultaat; een uniek verlichtingsplan. Onze elektricien is een expert op het gebied van tuinverlichting en zorgt voor een veilige installatie. 

Slimme tuinverlichting

Laat uw tuinverlichting automatisch aan- en uitgaan door middel van een timer, bewegingssensor of lichtsensor. Of maak gebruik van de nieuwste technologie en bedien uw buitenlampen of tuinspots eenvoudig via je smartphone of tablet. Op die manier bespaart u energie en zorgt u ervoor dat de tuin altijd goed verlicht is als het nodig is. Ondertussen blijft u lekker zitten in die heerlijke loungebank en geniet u van de betovering van het licht. 

Verlichting van uw vijver

Onderwaterverlichting in uw vijver of waterpartij is schitterend en geeft fantastische effecten. Een veilige en juiste manier van installatie van vijververlichting is erg belangrijk, zo voorkomt u kortsluiting of elektrocutie. Bovenwaterverlichting zorgt voor de verlichting van het wateroppervlak en de omringende beplanting. Laat u betoveren door het spel van licht en schaduw op het water.

Inspiratie nodig?

Ieder moment genieten van de wonderen van buiten. Dat kan met tuinverlichting aangepast aan de stijl, beplanting en elementen in de tuin. De mogelijkheden van Buitenpracht vindt u terug in onze projecten. Neem een kijkje en laat u inspireren.