Luxe tuinen en buitenverblijven

Verwondering
begint in je tuin

Bijna vakantie! Wij zijn gesloten van maandag 29 juli tot en met vrijdag 16 augustus

Alles onder één dak.

Welkom bij Buitenpracht, dé plek waar wij verwondering creëren met adembenemende tuinen, buitenverblijven en buitenkeukens. U kunt bij ons terecht voor een totaalconcept van ontwerp, realisatie, verzorging en advies.

Het geheim van Buitenpracht

Onze passie ligt in het realiseren van droomtuinen, waar eenvoud en harmonie centraal staan. Met oog voor detail en een vleugje magie transformeren we elke buitenruimte tot een oase van rust en schoonheid. Ontdek het geheim van Buitenpracht en laat u verwonderen.

Onze projecten 

Benieuwd hoe anderen hun tuin hebben omgetoverd tot hun perfecte buitenruimte? Bekijk onze gerealiseerde projecten voor inspiratie.

Droomtuin laten ontwerpen?

Door ons in te leven, maken wij een tuinontwerp waarin u zichzelf terugziet. We brengen uw smaak en onze signatuur samen. Bijvoorbeeld in een knus, houten buitenverblijf of in een verrassend mooie tuin. Maar bovenal, in een bijzondere plek die we voor u bedenken én maken.

Bezoek onze showtuin

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin of buitenverblijf? Een oplossing die doet verwonderen, een tuin waar u écht trots op bent. Laat uw gegevens achter via het formulier, dan plannen we snel een afspraak.

Maarten Brand
Mede-eigenaar Buitenpracht Hoveniers
Over ons

Waar we voor staan