Droomverblijf voor gasten

Heeft u regelmatig gasten op bezoek? Een gastenverblijf in de tuin biedt uw gasten een eigen plek om te verblijven en zorgt voor meer privacy. En wanneer de gasten weer zijn vertrokken, kunt u zelf ook heerlijk ontspannen in uw eigen gastenverblijf.

Een gastenverblijf ontwerpen

Het ontwerpen van een gastenverblijf begint bij de wensen en behoeften die u voor ogen heeft. Wilt u bijvoorbeeld een eenvoudig en minimalistisch ontwerp, of bent u juist op zoek naar alle denkbare luxe en comfort? Wat uw idee├źn voor het gastenverblijf ook zijn, bij Buitenpracht bent u verzekerd van een exclusief ontwerp dat aan al uw wensen voldoet.

Materialen van hoogstaande kwaliteit

Bij Buitenpracht kiezen we zorgvuldig onze materialen, zodat elk project van de hoogste kwaliteit is. Voor een luxe gastenverblijf zijn er talloze opties als het gaat om materiaalgebruik. Gaat u voor een sfeervol houten gastenverblijf, een moderne betonnen look of misschien wel een unieke mix van verschillende materialen? Wij helpen u graag bij het ontwerpen van de perfecte combinatie.

Vergunning voor een gastenverblijf in uw tuin

In de meeste situaties is het niet nodig om een vergunning aan te vragen voor de bouw van een gastenverblijf in uw tuin. Als u toch nog twijfelt, helpen we u graag bij het maken van de juiste beslissing.

Ontwerp uw luxe gastenverblijf

Inspiratie nodig?

Wilt u meer inspiratie opdoen voor het ontwerpen van uw eigen luxe gastenverblijf? Neem een kijkje op onze projecten pagina en ontdek de verschillende mogelijkheden en stijlen die wij realiseerden voor onze klanten.