Houtbouw

Gastenverblijf

Heb je regelmatig gasten op bezoek? Een houten gastenverblijf in de tuin biedt jouw gasten een eigen plek om te verblijven en zorgt voor meer privacy voor zowel jou als je gasten. En wanneer de gasten weer zijn vertrokken, kun je zelf ook heerlijk ontspannen in jouw eigen gastenverblijf.

Een houten gastenverblijf ontwerpen

Het ontwerpen van een gastenverblijf begint bij de wensen en behoeften die je voor ogen hebt. Wil je bijvoorbeeld een eenvoudig en minimalistisch ontwerp, of ben je juist op zoek naar alle denkbare luxe en comfort? Wat jouw idee├źn voor het houten gastenverblijf ook zijn, bij Buitenpracht ben je verzekerd van een exclusief ontwerp dat aan al jouw wensen voldoet.

Materialen van hoogstaande kwaliteit

Bij Buitenpracht kiezen we zorgvuldig onze materialen, zodat elk project van de hoogste kwaliteit is. Voor een luxe gastenverblijf zijn er talloze opties als het gaat om materiaalgebruik. Ga je voor een sfeervol houten gastenverblijf, een moderne betonnen look of misschien wel een unieke mix van verschillende materialen? Wij helpen je graag bij het ontwerpen van de perfecte combinatie.

Vergunning voor een gastenverblijf in de tuin

In de meeste situaties is het niet nodig om een vergunning aan te vragen voor de bouw van een houten gastenverblijf in jouw tuin. Als je toch nog twijfelt, helpen we je graag bij het maken van de juiste beslissing.

Ontwerp jouw luxe gastenverblijf

Inspiratie nodig?

Wil je meer inspiratie opdoen voor het ontwerpen van jouw eigen luxe gastenverblijf? Neem een kijkje op onze projectenpagina en ontdek de verschillende mogelijkheden en stijlen die wij realiseerden voor onze klanten.