Werkwijze

Bij Buitenpracht bieden we een unieke en persoonlijke aanpak bij de realisatie van het project van jouw dromen. Het proces van inspiratie tot realisatie verloopt in een aantal stappen. We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Kwaliteit en service van topniveau

Of het nu gaat om de bouw van een buitenverblijf of de aanleg van een complete tuin: wij staan voor kwaliteit en service. Daarom nemen we alle zorgen uit handen en garanderen we een vakkundige en zorgvuldige uitvoering van het ontwerp. Ons team van ervaren professionals zorgt voor een prachtig resultaat dat tot in de puntjes is verzorgd.

Stap 1

Jouw afspraak in onze showtuin

Bij Buitenpracht nemen we je graag mee in de vele mogelijkheden die we bieden, en dat doen we het liefst persoonlijk. Daarom nodigen we je graag uit voor een afspraak in onze luxe showtuin.

Stap 2

Hoe ziet jouw droomtuin eruit?

Tijdens het kennismakingsgesprek zetten we samen jouw wensen op een rij. Onze projecten zijn stuk voor stuk maatwerk, waardoor je altijd een uniek ontwerp krijgt dat perfect past bij jou, de omgeving, je woning en je persoonlijke stijl.

Stap 3

Op maat gemaakt ontwerp

Wanneer we voor ogen hebben hoe jouw ideale tuin of buitenverblijf eruit ziet, maken we samen een uitgebreid ontwerp. Met behulp van een 3D-ontwerp komt jouw ontwerp tot leven.

Stap 4

Van concept tot realiteit

Zodra het definitieve ontwerp staat, realiseren we alle onderdelen op maat in onze eigen werkplaats. Deze nauwgezette voorbereiding zorgt ervoor dat de uiteindelijke realisatie van je tuin of buitenverblijf soepel en efficiënt verloopt.

Stap 5

Wij creëren plekken die verwonderen

Bij ons komen jouw smaak en onze signatuur samen, of het nu gaat om het creëren van een houten buitenverblijf of een prachtige tuin, wij zorgen voor een bijzondere plek die speciaal voor jou bedacht en gemaakt is.

Maak jouw droomtuin werkelijkheid

Inspiratie nodig?

Wil je alvast inspiratie opdoen? Neem een kijkje bij onze projecten van gerealiseerde tuinen en buitenverblijven.