Werkwijze

Bij Buitenpracht bieden we een unieke en persoonlijke aanpak bij de realisatie van het project van uw dromen. Het proces van inspiratie tot realisatie verloopt in een aantal stappen. We vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Kwaliteit en service van topniveau

Of het nu gaat om de bouw van een buitenverblijf of de aanleg van een complete tuin: wij staan voor kwaliteit en service. Daarom nemen we alle zorgen uit handen en garanderen we een vakkundige en zorgvuldige uitvoering van het ontwerp. Ons team van ervaren professionals zorgt voor een prachtig resultaat dat tot in de puntjes is verzorgd.

01
Oriëntatie

Bij Buitenpracht nemen we u graag mee in de vele mogelijkheden die we bieden, en dat doen we het liefst persoonlijk. Daarom nodigen we u graag uit voor een afspraak in onze luxe showtuin.

Onze projecten zijn stuk voor stuk maatwerk, waardoor u altijd een uniek ontwerp krijgt dat perfect past bij u, de omgeving, uw woning en uw persoonlijke stijl.

02
Advies

We begrijpen dat elke situatie uniek is en streven ernaar om de beste oplossingen te vinden die passen bij uw specifieke behoeften en wensen. Onze adviseur staat klaar om u te helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen en het realiseren van uw droomproject.

03
Ontwerp

Wanneer we voor ogen hebben hoe uw ideale tuin of buitenverblijf eruit ziet, maken we samen een uitgebreid ontwerp. Met behulp van een 3D-ontwerp komt uw ontwerp tot leven.

04
Realisatie

Zodra het definitieve ontwerp staat, realiseren we alle onderdelen op maat in onze eigen werkplaats. Deze nauwgezette voorbereiding zorgt ervoor dat de uiteindelijke realisatie van uw tuin of buitenverblijf soepel en efficiënt verloopt.

Wij creëren plekken die verwonderen

Bij ons komen uw smaak en onze signatuur samen, of het nu gaat om het creëren van een houten buitenverblijf of een prachtige tuin, wij zorgen voor een bijzondere plek die speciaal voor u bedacht en gemaakt is.

Maak uw droomtuin werkelijkheid