Tuinen

Tuinonderhoud

Jouw tuin vraagt regelmatig onderhoud om mooi en gezond te blijven. De hoveniers van Buitenpracht verzorgen met passie en liefde je tuin. Onze hoveniers zijn vakmensen; buitenmensen met veel ervaring en kennis van tuinen. Experts in het snoeien en verzorgen van bomen, struiken en planten. En gedreven in het onderhoud van je gazon of vijver. Door te werken met de juiste technieken en gereedschappen blijft jouw tuin in topconditie. Daarnaast helpt regulier onderhoud om ziekten en plagen vroegtijdig te signaleren en aan te pakken. Op die manier blijf jij genieten van de wonderen van buiten.

Een tuinrenovatie doet wonderen

De redenen voor een tuinrenovatie zijn uiteenlopend. Speeltoestellen die je niet meer gebruikt, verzakt straatwerk of borders die een nieuwe look verdienen.

Groen vakmanschap voor particulieren en bedrijven.

Buitenpracht verzorgt tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven, eenmalig maar ook via een onderhoudscontract. Je tuin vraagt om verschillende soorten onderhoud, afhankelijk van het seizoen. Met een onderhoudscontract krijgt je tuin het hele jaar door de juiste zorg, afgestemd op de periode van het jaar. De hoveniers van Buitenpracht doen het werk, zodat jij heel het jaar door geniet van een prachtige tuin.

Kosten van je tuinonderhoud

De kosten van tuinonderhoud zijn geheel afhankelijk van de omvang, beplanting en aard van de werkzaamheden. Hoewel het kosten met zich meebrengt om een hovenier in te huren, is het op de lange termijn kostenbesparend. Door de juiste verzorging van planten en bomen blijven zij in optimale conditie. En je bespaart op de aanschaf van dure materialen en machines om je tuinwerkzaamheden efficiƫnt uit te voeren. We komen graag bij je langs voor een adviesgesprek.