Tuinen

Tuinonderhoud

Goed onderhoud laat uw tuin stralen

Uw tuin vraagt regelmatig onderhoud om mooi en gezond te blijven. De hoveniers van Buitenpracht verzorgen met passie en liefde uw tuin. Onze hoveniers zijn vakmensen; buitenmensen met veel ervaring en kennis van tuinen. Experts in het snoeien en verzorgen van bomen, struiken en planten. En gedreven in het onderhoud van je gazon of vijver. Door te werken met de juiste technieken en gereedschappen blijft uw tuin in topconditie. Daarnaast helpt regulier onderhoud om ziekten en plagen vroegtijdig te signaleren en aan te pakken. Op die manier blijft u genieten van de wonderen van buiten.

Groen vakmanschap voor particulieren en bedrijven.

Buitenpracht verzorgt tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven, eenmalig maar ook via een onderhoudscontract. Uw tuin vraagt om verschillende soorten onderhoud, afhankelijk van het seizoen. Met een onderhoudscontract krijgt de tuin het hele jaar door de juiste zorg, afgestemd op de periode van het jaar. De hoveniers van Buitenpracht doen het werk, zodat u heel het jaar door geniet van een prachtige tuin.

Een tuinrenovatie doet wonderen

De redenen voor een tuinrenovatie zijn uiteenlopend. Nieuwe wensen die aansluiten bij de huidige situatie, moderniseren, verzakt straatwerk of borders die een nieuwe look verdienen. Kleine veranderingen kunnen u opnieuw laten verwonderen in de tuin.

Kosten van tuinonderhoud

De kosten van tuinonderhoud zijn geheel afhankelijk van de omvang, beplanting en aard van de werkzaamheden. Hoewel het kosten met zich meebrengt om een hovenier in te huren, is het op de lange termijn kostenbesparend. Door de juiste verzorging van planten en bomen blijven zij in optimale conditie. En u bespaart op de aanschaf van dure materialen en machines om je tuinwerkzaamheden effici├źnt uit te voeren. We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek.

Bezoek onze showtuin

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin of buitenverblijf? Een oplossing die doet verwonderen, een tuin waar u ├ęcht trots op bent. Laat uw gegevens achter via het formulier, dan plannen we snel een afspraak.

Maarten Brand
Mede-eigenaar Buitenpracht Hoveniers