Greeploze design buitenkeuken

Buitenkeukens

Stijlvolle buitenkeukens

Met een BORLEY buitenkeuken tilt u het tuinontwerp naar een nieuw niveau. Deze buitenkeukens worden met de hand vervaardigd in eigen atelier en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige uitstraling, maar ook voor een lange levensduur.

Een Buitenpracht tuinontwerp met buitenkeuken

Samen met BORLEY buitenkeukens creëren wij de ideale buitenruimte voor een unieke kookervaring. Een buitenkeuken geeft een extra dimensie aan uw tuinontwerp en creëert een gezellige plek. Een plek waar u met familie en vrienden geniet van een barbecuemaaltijd of een diner in de buitenlucht. Deze samenwerking maakt het mogelijk om uw tuinontwerp uit te breiden met een hoogwaardige en stijlvolle buitenkeuken die bij u past.

De perfecte buitenkeuken voor uw tuin

Bij BORLEY is iedere keuken maatwerk, zodat deze perfect aansluit op uw specifieke wensen en behoeften. Van de selectie van de materialen en afwerkingen tot het bepalen van de grootte en indeling van de keuken, alles is mogelijk met een op maat gemaakte BORLEY buitenkeuken.

SALT by BORLEY

Wil je uw tuin verrijken met een compacte buitenkeuken? Ontmoet SALT by BORLEY. Dankzij het verfijnde ontwerp is dit keukenmodel een waardevolle aanwinst voor uw tuin. Het gebruik van hoogwaardige materialen maakt deze buitenkeuken bovendien een duurzame keuze. Het model is geschikt voor de meeste kamado's, (gas)barbecues en pizzaovens, wat SALT tot een onmisbaar onderdeel van uw buitenruimte maakt.

Droom weg in onze showtuin

Maak een afspraak in onze showtuin en ontdek de mogelijkheden voor uw tuin. Hier kunt u een selectie van de hoogwaardige BORLEY buitenkeukens bekijken en u laten inspireren door de verschillende modellen en stijlen. Onze specialisten staan klaar om samen de ideale BORLEY buitenkeuken voor uw buitenruimte te ontwerpen. Laat u inspireren en creëer uw eigen buitenpracht.

Bezoek onze showtuin

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin of buitenverblijf? Een oplossing die doet verwonderen, een buitenkeuken waar u écht trots op bent. Laat uw gegevens achter via het formulier, dan plannen we snel een afspraak.

Ontdek uw smaak

Laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten met een BORLEY buitenkeuken.