Greeploze design buitenkeuken

Buitenkeukens

Met een BORLEY buitenkeuken til je jouw tuinontwerp naar een nieuw niveau. Deze buitenkeukens worden met de hand vervaardigd in eigen atelier en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige uitstraling, maar ook voor een lange levensduur.

Een Buitenpracht tuinontwerp met buitenkeuken

Samen met BORLEY buitenkeukens creëren wij de ideale buitenruimte voor een unieke kookervaring. Een buitenkeuken geeft een extra dimensie aan je tuinontwerp en creëert een gezellige plek. Een plek waar je met familie en vrienden geniet van een barbecuemaaltijd of een diner in de buitenlucht. Deze samenwerking maakt het mogelijk om jouw tuinontwerp uit te breiden met een hoogwaardige en stijlvolle buitenkeuken die bij je past.

De perfecte buitenkeuken voor jouw tuin

Bij BORLEY is iedere keuken maatwerk, zodat deze perfect aansluit op jouw specifieke wensen en behoeften. Van de selectie van de materialen en afwerkingen tot het bepalen van de grootte en indeling van de keuken, alles is mogelijk met een op maat gemaakte BORLEY buitenkeuken.

SALT by BORLEY

Wil je jouw tuin verrijken met een compacte buitenkeuken? Ontmoet SALT by BORLEY. Dankzij het verfijnde ontwerp is dit keukenmodel een waardevolle aanwinst voor je tuin. Het gebruik van hoogwaardige materialen maakt deze buitenkeuken bovendien een duurzame keuze. Het model is geschikt voor de meeste kamado's, (gas)barbecues en pizzaovens, wat SALT tot een onmisbaar onderdeel van jouw buitenruimte maakt.

Droom weg in onze showtuin

Maak een afspraak in onze showtuin en ontdek de mogelijkheden voor jouw tuin. Hier kun je een selectie van de hoogwaardige BORLEY buitenkeukens bekijken en je laten inspireren door de verschillende modellen en stijlen. Onze specialisten staan klaar om samen de ideale BORLEY buitenkeuken voor jouw buitenruimte te ontwerpen. Laat je inspireren en creëer jouw eigen buitenpracht.

Ontdek jouw smaak

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten met een BORLEY buitenkeuken.